Sylwia Szczerba-Kubisz

Absolwentka Politechniki Łódzkiej, Wydziału Organizacji i Zarządzania. Przez 8 lat związana z obszarem bankowości, gdzie najpierw odpowiadała za jakość pracy oraz komunikację wewnętrzną w sieci sprzedaży, a następnie jako Analityk Procesu była odpowiedzialna za monitorowanie i kontrolę funkcjonujących w banku procesów pod względem ich efektywności i zgodności z procedurami oraz uchwałami. Obecnie pracuje w Biurze Zarządu Pelion S.A wspierając Członków Zarządu w realizacji zadań oraz pełni funkcję Sekretarza Rady Nadzorczej Powiatowego Centrum Zdrowia w Brzezinach Sp. zo.o.

Marta Ciesielska

Asystentka prof. J.Vetulaniego.

Absolwentka Akademii Muzycznej w Krakowie oraz Akademii Muzycznej im. Karola Lipińskiego we Wrocławiu, specjalność: teoria muzyki. Obecnie uczy kształcenia słuchu w Zespole Państwowych Szkół Muzycznych im. Mieczysława Karłowicza w Krakowie oraz w Szkole Muzycznej I stopnia w Koszycach. W pracy pedagogicznej wykorzystuje doświadczenia uzyskane podczas rocznego stypendium w Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.